People Solutions:
People Pay

Een nauwkeurigere en efficiënte Payroll - met People Pay van EPI-USE

People Pay, de out-of-the-box oplossing die speciaal is ontwikkeld voor een snelle en kostefficiënte salarisadministratie en die een optimale werknemers -en werkgeverservaring biedt.

People-Pay-Logo

Met deze geautomatiseerde oplossing kunnen onze klanten de verwerkingstijd van hun loonadministratie tot een paar dagen beperken. Gebaseerd op krachtige SAP SuccessFactors technologie en door de naadloze integratie met People Central is het systeem eenvoudig te bedienen waardoor uw payroll team zich volledig op de loonberekening zelf kan concentreren.De prijs begint vanaf €2,80 per werknemer per maand. De abonnementsprijs omvat ondersteuning voor dagelijkse gebruik, juridische en compliance-system-updates en de automatische verwerking van verschillende loonelementen van de Belgische wetgeving (vb vakantiegeld of eindejaarspremie).

people-pay

* Aanname: 1.000 medewerkers, met een looptijd van 3 jaar, exclusief activatiekosten.

Voordelen People Pay

Bearbeitungszeit

Omdat EPI-USE People Pay de administratietijd drastisch vermindert en veel processen automatiseert, kunt u aanzienlijk groeien zonder dat u het Payroll-team hoeft uit te breiden.

ps-icons-2021-167

U kunt uw salarisadministratie op elk moment valideren om fouten op te sporen, ze toewijzen aan de juiste payroll administrator en ze herstellen voordat ze een impact hebben op de payroll resultaten.

ps-icons-2021-166

Verminder kosten en risico's met één enkel Payroll-platform dat een land specifieke oplossing biedt voor 45+ landen.

Contacteer ons voor een Demo

Integrated Payroll

People Central integreert met onze Payroll oplossing, People Pay, wat processen stroomlijnt en dubbele invoer van gegevens voorkomt.

"The team at EPI-USE is excellent. You know they really have experts… They are always willing to help, they are still part of our team now."


Clare Martin, HR Director, Jardine Motors.